8.9.06

Πας το γράμμα


Μια ακόμη συγκινητική εκπομπή παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ. Η παρουσία του δικού μας Λέλου στην εκπομπή "Πας το γράμμα" προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο. Η συνάδελφος παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής επιφύλλασε μια μεγάλη έκπληξη σε όλους μας. Ο χαμένος ξάδερφος του Λέλου μας ο γνωστός παραγωγός Φιρφιρής Φιρφιρής εμφανίστηκε στο στούντιο του "Πας το γράμμα". Ο Λέλος μας δεν μπόρεσε να κρύψετην συγκίνησή του και την έκπληξή του μετά από την εξέλιξη αυτή. Σε κάποιο διάλειμμα των γυρισμάτων του "Πας το γράμμα" μας δήλωσε:
Ζητώ συγγνώμη από το κοινό μου για αυτό το ξέσπασμα. Είχα όμως τόσα χρόνια να δω το ξαδερφάκι μου. Η απόσταση και οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις μας είχαν αποξενώσει. Ευχαριστώ εκ βαθέων τους συντελεστές του "Πας το γράμμα".
Ο κ. Φιρφιρής μας είπε:
firfiris said... @mpapouts

kanena provlima. to firfiris einai paratsoukli. ase pou mou steilane kai palia ena email apo ellada nomizomenoi oti eimaste siggeneis. otan tous exigisa pios itan o firfiris stin kypro mou apantaei o typos "giafto otan eimouna kypro gia doulies kai sistinomouna oloi hamogelousane"

sto kato kato mikros ein'o kosmos

Τα συμπεράσματα δικά σας.



ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΤΟ VOIPBUSTER;

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Η Δαιμόνια Ρεπόρτερ Λουκρητία μεταδίδει από τη Λέσβο, όπου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποθεραπείας ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, pethamenos. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σπουδαίος αυτός παίκτης δέχτηκε ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας στο εξωτικό θέρετρο όπου ανάρρωνε. Κακόβουλοι ιοί εισήλθαν στο ήδη ταλαιπωρημένο κορμί του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους. Οι γιατροί μάλιστα, έκριναν επιβεβλημένο να περάσει ο pethamenos μία ολόκληρη εβδομάδα στην εντατική για να παρακολουθούν στενά την πρόοδο της θεραπείας του. Ωστόσο, μετά την έξοδό του από την κλινική ο pethamenos δήλωσε: "Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και νιώθω γερός και δυνατός και πάλι. Ανυπομονώ να αρχίσω τη φυσιοθεραπεία προκειμένου να μπορώ να τρέξω όπως και πριν. Μάλιστα, το κλίμα της περιοχής και οι εγκαταστάσεις του κέντρου αποθεραπείας είναι τόσο εξαιρετικά, που νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ με ανώτερη ταχύτητα από πριν. Και όταν λέω ανώτερη, εννοώ ότι θα δείτε πράγματα και θαύματα..." Σε αναμονή λοιπόν τόσο εμείς, όσο και όλοι οι φίλαθλοι της χώρας για να δούμε αν ο pethamenos θα καταφέρει να υλοποιήσει όσα υπόσχεται. Από τη Λέσβο, Δαιμόνια Ρεπόρτερ Λουκρητία...

8:35 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home