30.8.06

2η αγωνιστική

Κυρίες και κύριοι αγαπητοί φίλαθλοι,

Βρισκόμαστε στη μεγάλη κατάφωτη αρένα και όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη αγωνιστική του μεγάλου πρωταθλήματος.

Οι αγαπημένοι σας πρωταγωνιστές βρίσκονται και σήμερα εδώ για να σας προσφέρουν άφθονο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Περιμένωντας την εγκατάσταση ας κάνουμε μια σύντομη γνωριμία με τους παίχτες.

Pethamenos
Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν αφού μετά τον τραυματισμό του στη δεύτερη αγωνιστική θα απουσιάσει από τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα μεταβεί για αποθεραπεία σε ειδυλλιακό νησιωτικό θέρετρο. Η σκέψη μας θα είναι μαζί του και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.













akis

Για τον akis τα λόγια περιτεύουν. Είναι ο στρατηγός, το μεγάλο μυαλό, το στέλεχος της μεγάλης προσπάθειας. Η μεγάλη του προσφορά δεν μπορεί να αποδοθεί στο μικρό χώρο και στο λίγο χρόνο που έχουμε διαθέσιμο. Στις επόμενες αγωνιστικές θα ακολουθήσει ειδικό αφιέρωμα για αυτόν το μεγιστάνα της στρατηγικής τέχνης. Θα διερευνήσουμε όμως ενδελεχώς και το μεγάλο μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτή την αινιγματική προσωπικότητα. Τελικά κλέβει ή όχι από τις οθόνες των διπλανών του akis; Τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα.






Η συνέχεια στο επόμενο...