25.8.06

Ρεπορτάζ




του απεσταλμένου μας Λέλου Φιρφιρή


Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του αδυσώπητου πάθους και μίσους που τρέφει τις πολεμικές συρράξεις μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Οι ειδήσεις από το μέτωπο δεν είναι ενθαρρυντικές για το συνασπισμό Φλωρινιώτη - Κελεκίδου. Οι χθεσινοβραδινές μάχες τους άφησαν πικρή γεύση. Ας δώσουμε όμως το λόγο στους ίδιους τους πρωταγωνιστές:


floriniotis is back: "Ήταν μια άνιση μάχη. οι αντίπαλοι έκλεβαν συνεχώς και προσπαθούσαν με άνομα μέσα να βρουν τις θέσεις μας. Αυτός ο vlade ερχόταν συνέχεια από πίσω."

kelekidou: "Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Δεν ξέρω πότε θα σηκώσουμε κεφάλι μετά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) στραπάτσο."

Από την πλευρά των νικητών υπάρχει αισιοδοξία αλλά όχι θριαμβολογία.

akis: "Σήμερα πειραματίστηκα και με νέα όπλα. Όταν ο floriniotis είδε τον πύραυλο να έρχεται στη μούρη του... τι να πω ήταν μοναδική στιγμή. Το επίπεδό μου δεν το επιτρέπει αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τον ήπιανε."

pethamenos: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε αλλά δεν μπήκα ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Πιθανόν να φταίει η πολύμηνη απόχη από τα πεδία των μαχών. Πιστεύω όμως ότι οι επιτυχίες μας θα συνεχιστούν."

Ο ήρωας και MVP της πρώτης αγωνιστικής vlade προέβει στις παρακάτω δηλώσεις:

vlade: "Από τον πρώτο πυροβολισμό το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμένο. Τους κερδίσαμε στο ρελαντί και με τα χέρια κατεβασμένα. Σε κάποιο σημείο δεν χρειαζόμασταν ούτε όπλα. Οι αντίπαλοι προσπαθούσαν με τα μπαζούκα και τα sniper, αλλά εμείς είχαμε ταχύτητα πονηράδα και γερά κοντάκια. Τώρα με συγχωρείτε πάμε να γλεντήσουμε με τις γυναίκες τους."


1 Comments:

Blogger mpapouts said...

είμαστε μια δημοκρατική σελίδα και όλες οι απόψεις γίνονται δεκτές.
Αλλά από κάτι κάφρους στυλ kelekidou που τώρα υπογράφει ως dim δεν θέλουμε τις απειλές τους. Σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς κύριε...

8:45 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home